sportkajaker.se

 

Bakgrund

Jag som startat och driver sportkajaker.se heter Hans Stén. Min första riktiga erfarenhet av paddling fick jag då jag gjorde lumpen som Kustjägare. Efter ett långt uppehåll köpte jag för några år sedan en havskajak och blev jag helt "såld" på paddling igen. Det är en otrolig frihetskänsla att komma ut på vattnet och ta sig fram för egen maskin, en fantastiskt bra motionsform (inte minst som komplement till cykling, löpning, skidåkning mm.) och ibland rätt kul att ställa upp i någon tävling.

 

Utöver paddling har jag utövat en rad olika sportsaktiviteter under åren som t.ex. triathlon, Svensk Klassiker, marathonlöpning, vindsurfing, SUP, sportdykning, kappsegling, golf, cykling, skidåkning, långfärdsskridskor mm. 2013 testade jag multisport för första gången och var med i Åre Extreme Challenge (HÅEC), här kan du läsa mer om det.

 

För några år sedan beslutade jag att ta min paddling ett steg vidare och börja motionspaddla mer regelbundet. Då jag gillar multisport och att paddla både i skärgården och ute till havs så har jag kommit fram till att surfski är den typ av kajak som passade mig bäst. Efter att paddlat surfski nu en tid delar jag uppfattningen att det är den typ av paddling/kajak som kommer att öka mest framöver.

 

När jag skulle köpa min första surfski konstaterade jag att utbudet var klart begränsat och att de var oskäligt dyra i Sverige jämfört med flera andra länder. Små volymer och långa transportvägar var två förklaringar men inte hela sanningen. Här föddes idéen till sportkajaker.se.

 

Verksamheten

sportkajaker.se har som målsättning att erbjuda dig, vare sig du är nybörjare inom surfskispaddling eller elit, sportiga kvalitetsprodukter till bra priser.

 

Bra priser möjliggörs genom att vi köper våra produkter direkt från tillverkarna samt håller ner våra egna kostnader till ett minimum. Därför har vi ingen tjusig butik/utställning och deltar inte på dyra mässor etc. 

 

De produktgrupper vi satsar på är surfski (-kajaker), lätta vingpaddlar och tillbehör.

 

Vår filosofi är att vi säljer bara produkter som vi själva skulle vilja köpa och använda.

 

Vi har lager och kontor i Danderyd (Stockholm) men har kunder över hela Sverige. Marknadsföring sker i huvudsak via vår hemsida, blogg, facebook etc. Förhoppningen är även att du som kund skall bli så nöjd att du rekommenderarar oss till dina bekanta.

 

 

Här kommer du i kontakt med oss:

 

E-mail: info@sportkajaker.se

 

Telefon: 0766-14 48 28

 

facebook: Du kan även följa oss på facebook sportkajaker.se om du vill ha information om produkter, aktiviteter och träning.

 

Blogg: Vi har även en blogg där vi skriver och visar bilder på produkter, aktiviteter och träning.

  

sportkajaker.se's verksamhet bedrivs formellt genom företaget HS Sport & Management, vi har F-skattebevis.